Arkivi

Periudha e gjashtë Legjislative (03.08.2017 - 22.08.2019)

Besa Baftiu

Besa Baftiu

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

   Grupi parlamentar

  • PSD

  Partia

  • Partia Socialdemokrate (PSD)

  Të dhëna personale

  • E lindur më 20.09.1968 në Zheger
  • E martuar

  Arsimimi

  • Mjeke specialiste ( Pediatër – Neonatologe e fëmijëve)

  Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • Mjeke në repartin e neonatologjisë S.P. Gjilan,
  • Deputete në legjislaturën e pestë të Kuvendit të Kosovës

  Gjuhë tjetër përveç amtares

  • Angleze; Serbe

  Adresa

  • Rr. “Kumanovës” Nr. 33 - Gjilan

  Telefoni

  • 044 778 172