Transkriptet

    Seancë e Jashtëzakonshme
    E Hënë, 01.07.2019 11:00
    Rendi i ditës

    1. Situata aktuale e shqiptarëve në Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë - angazhimi i institucioneve të Republikës së Kosovës për të drejtat dhe vështirësitë e tyre

    Transkripti