Arkivi

Periudha e pestë Legjislative (17.07.2014 - 10.05.2017)

Kimete Bytyçi

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

   Grupi parlamentar

  • LDK

  Partia

  • Lidhja Demokratike e Kosovës (LDK)

  Arsimimi

  • Profesoreshë e gjuhës Shqipe

  Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • Anëtare e Asamblesë Komunale Suharekë - dy mandate.
   Drejtoreshë e kopshtit të fëmijëve "Fluturat" në Suharekë - tetë vite.
   Kryetare e forumit të gruas së LDK-së - dy mandate.
   Deputete e Kuvendit të Kosovës - Periudha e katërt legjislative.

  •  

  Gjuhë tjetër përveç amtares

  • Gjuhë Angleze