Arkivi

Periudha e pestë Legjislative (17.07.2014 - 10.05.2017)

Mirjeta Kalludra

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

   Grupi parlamentar

  • LDK

  Partia

  • Lidhja Demokratike e Kosovës (LDK)

  Të dhëna personale

  • E lindur më 18.06.1985
  • e Martuar

  Arsimimi

  • Ekonomiste e diplomuar në Fakultetin Ekonomik, Universiteti i Prishtinës “ Hasan Prishtina”
  • Studime master – Politikat Publike dhe Menaxhim, UBT

  Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  •  

   • Menaxhere e financave në Kompanin "Benita Compani"
   • Anëtare e Shoqatës së Kontabilistëve të Kosovës, SCAAK
   • Pjesmarrëse në projekte të ndryshme nga Oda Ekonomike e Kosovës.
  •  

  •  

  Gjuhë tjetër përveç amtares

  • Gjuhë angleze

  Adresa

  • Klinë

  Telefoni

  • 049 155 155