Arkivi

Periudha e pestë Legjislative (17.07.2014 - 10.05.2017)

Nezir Çoçaj

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

   Grupi parlamentar

  • PDK

  Partia

  • Partia Demokratike e Kosovës (PDK)

  Arsimimi

  • MA shkencor në fushën e Edukimit

  Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • Drejtor i Institutit Pedagogjik të Kosovës

  Gjuhë tjetër përveç amtares

  • serbokroatisht

  Adresa

  • Prizren

  Telefoni

  • 044 210 094