Arkivi

Periudha e pestë Legjislative (17.07.2014 - 10.05.2017)

Daut Haradinaj

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

   Grupi parlamentar

  • AAK

  Partia

  • Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës (AAK)

  Të dhëna personale

  • I lindur më 06.04.1978 në Gllogjan-Deqan
  • I martuar

  Arsimimi

  • Fakulteti Juridik

  Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • Komandant i brigades 131, Jusuf Gervalla, ZoD
   Deputet në komisionin parlamentar për Bujqësi

  Telefoni

  • 049 775 777