Arkivi

Periudha e pestë Legjislative (17.07.2014 - 10.05.2017)

Nuredin Ibishi

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

   Grupi parlamentar

  • LDK

  Partia

  • Lidhja Demokratike e Kosovës (LDK)

  Të dhëna personale

  • I lindur më 04.12.1956 në Kalaticë, Podujevë
  • I martuar

  Arsimimi

  • Akademia Ushtarake, Beograd.
  • Fakulteti Juridik, Universiteti i Prishtinës.
  • Magjistër i Shkencave Juridike, drejtimi penalo-juridik, Universiteti i Prishtinës.

  Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • 1979 - 1990 - Menaxher policor/Ish-Sekretariati i Punëve të Brendshme të KSA të Kosovës
   1998-1999 - pjesëtar i UÇK-së (komandat i Brigadës 151 "Zahir Pajaziti" dhe shef i Shtabit të ZOLL-it të UÇK-së)
   1999 - 2003 - Zyrtar policor i Shërbimit Policor të Kosovës, në kuadër të Policisë së UNMIK-ut
   2004 - 2006 - Menaxher në Kompaninë për shërbime private të sigurisë
   2006 - 2007 - Këshilltar për polici i ministrit të MPB-së dhe këshilltar në Zyrën e Kryeministrit
   2008 - 2009 - 2004 - 2006 - Menaxher në Kompaninë për shërbime private të sigurisë
   2009 - 2013 - Ekspert ligjor i UNDP-së dhe Këshillit të CDF-it në komisionet e Kuvendit të Kosovës

  Gjuhë tjetër përveç amtares

  • anglisht, serbisht-kroatisht-boshnjakisht, maqedonisht-sllovenisht, turqisht

  Adresa

  • Prishtinë

  Telefoni

  • 044 110 850