Arkivi

Periudha e pestë Legjislative (17.07.2014 - 10.05.2017)

Ismet Beqiri

Ismet Beqiri

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

   Grupi parlamentar

  • LDK

  Partia

  • Lidhja Demokratike e Kosovës (LDK)

  Të dhëna personale

  • I lindur më 06.07.1964 në Tërrnavë (Podujevë)
  • I martuar, baba i tre fëmijëve

  Arsimimi

  • Jurist i dipl.-Universiteti i Prishtinës-Fakulteti Juridik

  Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  •  

   • 1991-qershor 2002-Profesor dhe sekretar në SHMT,"28 Nëntori"-Prishtinë
   • Qershor 2002-Nëntor 2002-Drejtor i Kompanisë Publike Komunale "Sportmarketing" Prishtinë
   • Kariera Politike:
   • Anëtar i LDK-së, prej themelimit
   • Themelues i Degës I-rë të LDK-së Kodra e Trimave-Prishtinë
   • Sekretar i kësaj Dege-13 maj 1990-prill 2002
   • Kryetar i Degës- prej v.2002, detyrë që e kryen edhe aktualisht
   • Delegat në të gjitha kuvendet qendrore të LDK-së (VI-të)
   • Anëtar i Këshillit të Pergjithshëm të LDK-së
   • Anëtar i Kryesisë Qendrore të LDK-së,
   • -Deputet i Parlamentit të Republikës së Kosovës i vitit 1998
   • Këshilltar i Kuvendit Komunal të Prishtinës-2000-2002
   • Kryetar i Komunës së Prishtinës-27nëntor 2002-3 janar 2008
   • Kryetar i Asociacionit të Komunave te Kosovës-2005-janar 2008
   • Deputet i Parlamentit të Republikës së Kosovës , prej:03.01.2008, (pas Zgjedhjeve të 17 Nëntorit 2007)
   • Kryetar i Komisionit Parlamentar për të Dejtat e Njeriut,Barazi Gjinore,të Pagjeturit dhe Peticione
  •  

  Gjuhë tjetër përveç amtares

  • Anglisht
  • Serbisht
  • Kroatisht

  Adresa

  • Prishtinë