Arkivi

Periudha e katërt Legjislative (12.12.2010 - 07.05.2014)

Ramiz Lladrovci

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

   Grupi parlamentar

  • PDK

  Partia

  • Partia Demokratike e Kosovës (PDK)

  Të dhëna personale

  • I lindur më 03.01.1966 në Gllanasellë
  • I martuar. Ka katër fëmijë

  Arsimimi

  • MSC. Juridiko-Financiare
  • Master i shkencave juridike, drejtimi: juridiko-financiare, Fakulteti Juridik, Universiteti i Prishtinës (2008)
  • Akademia Diplomatike Shqiptare, drejtimi : Marrëdhënie ndërkombëtare dhe diplomaci në Tiranë (Diplomë e kursit pasuniversitar 2005)
  • Baçelor i Agroekonomisë, Fakulteti i Bujqësisë në Universitetin e Prishtinës (2005)
  • Gradimi: Gjeneral-brigade (niveli 3), i graduar nga Komandanti i SHP të TMK-së, Gjenerallejtënant Agim Çeku (2002)
  • Kolonel (niveli 4), i nominuar nga PSSP i OKB-së, Bernard Kouchner dhe Komandanti i SHP të TMK-së, Agim Çeku
  • Trajnime: Programi i Trajnimit për Negociata, i organizuar nga OSBE-ja, Public International Law & Policy Group dhe nga The Fletcher School (2005)
  • Trajnim mbi planifikimin dhe menaxhimin e operacioneve

  Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • Drejtor menaxhues, NPN “Er-Com”, Prishtinë (2009) Këshilltar në kompaninë NNSh “Përparimi”, në Drenas (2008) Shef i kabinetit të kryeministrit të Kosovës (2006-2008) Anëtar i grupit të ekspertëve për fushën e Ekonomisë dhe Financave i Ekipit Negociator të Kosovës (2005-2008) Këshilltar i lartë i bordit të drejtorëve në kompaninë “Kujtesa”(2003-2006) Shef i shërbimeve mbështetëse dhe shef i kabinetit të komandantit të Shtabit të Përgjithshëm të TMK-së (2001-2003) Oficer i ndërlidhjes në mes TMK-së dhe Forcave Ushtarake të Republikës së Shqipërisë (1999-2003) Zëvendëskomandant i Gardës së Kosovës dhe Grupit për Reagime të Shpejta (GGRSH), (1999-2001) Drejtues i Zyrës ndërlidhëse të UÇK-së, në Tiranë (1998-1999) Drejtor administrativ i fondit “Vendlindja Thërret” (1998-1999) Pjesëtar dhe themelues i UÇK-së (1991-1999) Sekretar i Nënkëshillit për Mbrojtjen e të Drejtave dhe Lirive të Njeriut (KMDLNJ), (NNKMDLNJ) në Drenas (1990-1993) I burgosur dhe i arrestuar politik nga regjimi i Serbisë

  Gjuhë tjetër përveç amtares

  • Gjuhë gjermane, gjuhë angleze, gjuhë serbe dhe kroate

  Adresa

  • Prishtinë

  Telefoni

  • 045 998 999