Arkivi

Periudha e katërt Legjislative (12.12.2010 - 07.05.2014)

Salih Morina

Salih Morina

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

   Grupi parlamentar

  • LDK

  Partia

  • Lidhja Demokratike e Kosovës (LDK)

  Të dhëna personale

  • I lindur më 26.03.1973
  • I martuar. Ka tre fëmijë (një djalë dhe dy vajza)

  Arsimimi

  • Ekonomist i diplomuar
  • Vijon shkallën e tretë të magjistraturës, drejtimi – menaxhment në Fakultetin Ekonomik të Universitetit të Prishtinës

  Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • Shef i inspektorëve në Kuvendin Komunal të Malishevës (2000-2003) Zëvendësdrejtor i Departamentit të Rinisë në Ministrinë e Kulturës, Rinisë dhe Sportit (2003-2005) Drejtor i Departamentit të Rinisë në Ministrinë e Kulturës, Rinisë dhe Sportit (2005-2008) Sekretar i përhershëm në Ministrinë e Kulturës, Rinisë dhe Sportit (2008-2011)

  Gjuhë tjetër përveç amtares

  • Gjuhë angleze

  Adresa

  • Lubizhdë, Malishevë

  Telefoni

  • 044 182 543