Arkivi

Periudha e katërt Legjislative (12.12.2010 - 07.05.2014)

Gëzim Kelmendi

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

   Grupi parlamentar

  • KKR

  Partia

  • Partia e Drejtësisë (PD)

  Të dhëna personale

  • I lindur më 08.11.1979 në Pejë
  • I martuar. Ka një vajzë

  Arsimimi

  • Shkolla e mesme e mjekësisë “Hysni Zajmi”, në Gjakovë
  • Fakulteti i Mjekësisë, Dega e Stomatologjisë në Universitetin e Prishtinës

  Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • Punon si doktor i stomatologjisë në klinikën e tij private të stomatologjisë “Dentina”, në Pejë. Ka punuar si përfaqësues mjekësor në kompaninë farmaceutike “Altupharma” Ka punuar si përfaqësues mjekësor në kompaninë farmaceutike Berlin-Chemie

  Gjuhë tjetër përveç amtares

  • Gjuhë angleze dhe gjuhë serbe

  Adresa

  • Pejë

  Telefoni

  • 044 282 698