Arkivi

Periudha e katërt Legjislative (12.12.2010 - 07.05.2014)

Lutfi Zharku

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

   Grupi parlamentar

  • LDK

  Partia

  • Lidhja Demokratike e Kosovës (LDK)

  Të dhëna personale

  • I lindur më 19.11.1962 në Kaçanik
  • I martuar. Ka tre fëmijë

  Arsimimi

  • Doktor i shkencave ekonomike

  Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • Menaxher në fabrikën e çimentos në Han të Elezit Deputet në legjislaturën II dhe III Ministër i MTI-së, (2008-2010)

  Adresa

  • Kaçanik

  Telefoni

  • 044 501 896