Arkivi

Periudha e katërt Legjislative (12.12.2010 - 07.05.2014)

Xhevdet Neziraj

Xhevdet Neziraj

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

   Grupi parlamentar

  • AAK

  Partia

  • Initiativa e Re Demokratike e Kosovës (IRDK)

  Të dhëna personale

  • I lindur më 10.04.1961 në Pejë
  • I martuar, 4 fëmijë

  Arsimimi

  • Shkolla mesme ekonomike-Pejë
  • Fakulteti Ekonomik-Prishtinë
  • Specializim në lëmenjtë e ekonomisë dhe menaxhimit

  Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • 1997-2001-drejtor i NTP "Neziraj Comerc"-Pejë Koordinator në drejtori për marrëdhënie ndëretnike pranë Kuvendit Komunal në Pejë

  Gjuhë tjetër përveç amtares

  • Serbo-kroatisht (shkëlqyeshëm)
  • Gjermanisht (njohuri elementare)

  Adresa

  • Pejë

  Telefoni

  • 044 252 148