Arkivi

Periudha e tretë Legjislative (13.12.2007 - 03.11.2010)

Qamile Morina

Qamile Morina

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

  Partia

  • Lidhja Demokratike e Dardanisë (LDD)

  Të dhëna personale

  • E lindur më 11.01.1956 në Mitrovicë
  • E martuar, 3 fëmijë

  Arsimimi

  • Fakulteti i Mjekësisë në Prishtinë
  • Specializimi nga anesteologjia-Slloveni-Lubjanë Disertacioni i Doktoratës-Tiranë

  Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • Mjeke mysafire në St. Anna në Klinikën e Lucernit-Zvicër
  • Mjeke mysafire në Klinikën Neurokirurgjike-Duisburg-Gjermani, puna në prapsën private,
  • Kryetare e Asociacionit Kosovar të Anesteziologëve, drejtoresh e qendrës FEEA (Fondacioni Evropion për Edukimin e Anesteziologëve) në Prishtinë.

  Gjuhë tjetër përveç amtares

  • Sllovenisht
  • Anglisht
  • Serbo-kroatisht

  Adresa

  • Prishtinë