Arkivi

Periudha e tretë Legjislative (13.12.2007 - 03.11.2010)

Gani Geci

Gani Geci

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

  Partia

  • Lidhja Demokratike e Dardanisë (LDD)

  Të dhëna personale

  • I lindur më 20.01.1968 në Llaushë
  • I martuar

  Arsimimi

  • Shkolla fillore-Llaushë
  • Shkolla e mesme-Skenderaj
  • Fakulteti Juridik i Prishtinës- jurist i diplomuar

  Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • 1990- anëtar i Kryesisë së Forumit Rinor të LDK-së
  • 1998- kryetar i forumit të LDK-së dega në Skenderaj
  • 1991-1997 pjesëtar i njësive guerile
  • 1997 komandant në UÇK-Zona e Drenicës
  • Anëtar i Këshillit Kombëtar të LDD-së
  • Anëtar i Komisionit për Punë të Brendshme dhe Siguri

  Gjuhë tjetër përveç amtares

  • Anglisht
  • Gjermanisht
  • Serbisht

  Adresa

  • Llaushë