Arkivi

Periudha e tretë Legjislative (13.12.2007 - 03.11.2010)

Nurishahe Hulaj

Nurishahe Hulaj

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

  Partia

  • Lidhja Demokratike e Kosovës (LDK)

  Të dhëna personale

  • E lindur më 06.03.1955 në Dujakë-Gjakovë
  • E martuar, 2 fëmijë

  Arsimimi

  • Arsimimi superior-specialiste doktor i shëndetësisë publike

  Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • Punë në shëndetësi 23 vjet prej tyre si specialiste e shëndetësisë publike 16 vjet
  • Eksperiencë menaxheriale- 7 vjet në aspektin e shëndetësisë publike në Prizren

  Gjuhë tjetër përveç amtares

  • Anglisht (mesatarisht)
  • Turqisht
  • Serbokroatisht

  Adresa

  • Prizren