Arkivi

Periudha e tretë Legjislative (13.12.2007 - 03.11.2010)

Adem Hajdaraj

Adem Hajdaraj

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

  Partia

  • Lidhja Demokratike e Kosovës (LDK)

  Të dhëna personale

  • I lindur më 13.12.1944 në Dugaivë-Pejë
  • I martuar, 5 fëmijë

  Arsimimi

  • Doktor i shkencave filologjike

  Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • Profesor në Universitetin e Prishtinës - Fakulteti i Edukimit

  Gjuhë tjetër përveç amtares

  • Serbisht
  • Frëngjisht

  Adresa

  • Pejë