Arkivi

Periudha e parë Legjislative (17.11.2001 - 23.11.2004)

Muhamet Kelmendi

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

  Partia

  • UNIKOMB (UNIKOMB)

  Të dhëna personale

  • I lindur më 18.11.1950
  • I martuar

  Arsimimi

  • Magjistër i Shkencave Juridiko-Politike
  • Provimin për Avokaturë në Hamburg

  Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • Udhëheqës i Partisë UNIKOMB
  • Avokat në Hamburg, Gjermani

  Gjuhë tjetër përveç amtares

  • Gjermanisht
  • Serbisht

  Adresa

  • Rr. Luigj Gurakuqi p.n. Prishtinë