Arkivi

Periudha e parë Legjislative (17.11.2001 - 23.11.2004)

Mark Krasniqi

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

  Partia

  • Partia Shqiptare Demokristiane e Kosovës (PSHDK)

  Të dhëna personale

  • I lindur më 19.10.1920
  • I pamartuar

  Arsimimi

  • Fakulteti
  • Gjeograf, etnolog

  Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • Veprimtari në fushat: shkencë, letërsi, politikë
  • Kryetar i Akademisë së Shkencave
  • Dekan i Fakultetit Juridik–Ekonomik
  • Kryetar i PSHDK-së
  • Kryetar i parë i Shoqatës së Shkrimtarëve të Kosovës

  Gjuhë tjetër përveç amtares

  • Italisht

  Adresa

  • Prishtinë