Arkivi

Periudha e parë Legjislative (17.11.2001 - 23.11.2004)

Smajl Latifi

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

  Partia

  • Lëvizja Kombëtare për Çlirimin e Kosovës (LKÇK)

  Të dhëna personale

  • I lindur më 09.10.1971
  • I martuar, një fëmijë

  Arsimimi

  • I diplomuar në kimi

  Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • Anëtar i LKÇK-së
  • Pjesëtar i UÇK-së

  Adresa

  • Ratkoc, Rahovec