Arkivi

Periudha e parë Legjislative (17.11.2001 - 23.11.2004)

Sadik Idrizi

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

  Partia

  • Vatan (VTN)

  Të dhëna personale

  • I lindur më 28.02.1954 në Krushevë, Dragash
  • I martuar, dy fëmijë

  Arsimimi

  • Fakulteti Filologjik - Gjuhë dhe Letërsi

  Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • 29 vjet përvojë pune në sektorin e arsimit, profesor dhe drejtor shkolle
  • Shkrimtar
  • Tri përmbledhje të botuara me poezi

  Gjuhë tjetër përveç amtares

  • Shqip
  • Maqedonisht
  • Anglisht

  Adresa

  • Fshati Krushevë, Dragash