Arkivi

Periudha e parë Legjislative (17.11.2001 - 23.11.2004)

Mahmut Bakalli

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

  Partia

  • Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës (AAK)

  Të dhëna personale

  • I lindur më 19.01.1936 në Gjakovë
  • I martuar

  Arsimimi

  • Magjistër i shkencave politike

  Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • Punëtor politik dhe docent i Universitetit të Prishtinës
  • 1971–1981: Kryetari i Komitetit të LK të Kosovës

  Gjuhë tjetër përveç amtares

  • Serbisht
  • Anglisht
  • Turqisht

  Adresa

  • Prishtinë