Arkivi

Periudha e parë Legjislative (17.11.2001 - 23.11.2004)

Naim Maloku

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

  Partia

  • Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës (AAK)

  Të dhëna personale

  • I lindur më 17.02.1958 në Llabjan
  • I martuar

  Arsimimi

  • Akademia Teknike Ushtarake
  • Inxhinier i diplomuar i kimisë

  Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • Oficer ushtarak
  • Inxhinier i diplomuar në industrinë kimike në Slloveni

  Gjuhë tjetër përveç amtares

  • Sllovenisht
  • Kroatisht

  Adresa

  • Prizren