Arkivi

Periudha e parë Legjislative (17.11.2001 - 23.11.2004)

Sebahate Krasniqi-Grajçevci

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

  Partia

  • Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës (AAK)

  Të dhëna personale

  • E lindur më 22.09.1958 në Makoc, Prishtinë
  • E martuar

  Arsimimi

  • Fakulteti Ekonomik

  Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • Analizë, plane, financa, në fabriken e bukës dhe ëmbëlsirave F. Kosovë
  • Autore e projekteve për bujqësi, industri ushqimore dhe zhvillim rural në Institutin për Ekonomi dhe Zhvillim të Agrokosovës
  • Kryetare e Aleancës së Gruas së Kosovës.

  Gjuhë tjetër përveç amtares

  • Anglisht

  Adresa

  • Prishtinë