Arkivi

Periudha e parë Legjislative (17.11.2001 - 23.11.2004)

Zylfije Hundozi

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

  Partia

  • Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës (AAK)

  Të dhëna personale

  • E lindur më 01.06.1956 në Rahovec, Kosovë
  • E martuar, dy fëmijë

  Arsimimi

  • Fakultei i Mjekësisë, Prishtinë
  • Magjistratura në neurologji, Zagreb
  • Doktoratura në neurologji, Prishtinë

  Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • Puna si mjeke në lëmin e preventivës dhe në Kliniken Neuropsikiatrike dhe Fakultetin e mjekësisë
  • Ligjëruese e lëndës së neuropsikiatrisë

  Gjuhë tjetër përveç amtares

  • Anglisht
  • Serbisht

  Adresa

  • Lagja Velania, Rr. “Nazim Hikmeti,” Nr. 14