Arkivi

Periudha e parë Legjislative (17.11.2001 - 23.11.2004)

Bajram Kosumi

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

Partia

 • Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës (AAK)

Të dhëna personale

 • I lindur më 20.03.1960 në Tuxhec, komuna e Dardanës
 • I martuar, tre fëmijë

Arsimimi

 • Fakulteti Filologjik, Univesiteti i Prishtinës

Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

 • 1991–1993 dhe Gazetar
 • 1994–1996 dhe 2000–2002: Kryetar i Partisë Parlamentare të Kosovës
 • Nënkryetar i AAK-së
 • Libra të botuar:
 • “Koncept për subpolitikën”, 1995
 • “Fjalor i barbarëve”, 2000
 • “Koncept për mendimin e ri politik”, 2001

Adresa

 • Prishtinë