Arkivi

Periudha e parë Legjislative (17.11.2001 - 23.11.2004)

Ramush Haradinaj

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

  Partia

  • Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës (AAK)

  Të dhëna personale

  • I lindur më 03.07.1968 në Gllogjan, Deçan
  • I martuar

  Arsimimi

  • Aftësim ushtarak
  • Vijon Fakultetin Juridik

  Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • Sport
  • Ndërtimtari
  • Siguri

  Gjuhë tjetër përveç amtares

  • Anglisht
  • Frëngjisht

  Adresa

  • Arbëri, Rr. “Selim Berisha”, Prishtinë