Arkivi

Periudha e parë Legjislative (17.11.2001 - 23.11.2004)

Bedri Selmani

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

  Partia

  • Partia Demokratike e Kosovës (PDK)

  Të dhëna personale

  • I lindur më 25.07.1960 në Dumnicë e Poshtme, Besianë
  • I martuar

  Arsimimi

  • Fakulteti Ekonomik,
  • Doktor i shkencave ekonomike

  Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • Ekspert i marrëdhënieve ekonomike ndërkombëtare
  • Ndërmarrës privat në diasporë për 18 vjet
  • Pjesëmarrës i shumë seminareve ndërkombëtare dhe punimeve profesionale-shkencore në lëmin e marrëdhënieve ekonomike ndërkombëtare

  Gjuhë tjetër përveç amtares

  • Kroatisht
  • Anglisht

  Adresa

  • Besianë