Arkivi

Periudha e parë Legjislative (17.11.2001 - 23.11.2004)

Sabri Fejzullahu

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

  Partia

  • Partia Demokratike e Kosovës (PDK)

  Të dhëna personale

  • I lindur më 16.09.1947 në Prishtinë
  • I martuar

  Arsimimi

  • Superior

  Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • 1970–1992: Aktor i Teatrit Kombëtar, Prishtinë

  Adresa

  • Rr. “Maliq Pashë Gjinolli” nr. 8, Prishtinë