Arkivi

Periudha e parë Legjislative (17.11.2001 - 23.11.2004)

Lirak Çelaj

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

  Partia

  • Partia Demokratike e Kosovës (PDK)

  Të dhëna personale

  • I lindur më 26.03.1973
  • I martuar

  Arsimimi

  • Fakulteti i Arteve, Dega e Aktrimit në Universitetin e Prishtinës

  Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • Disenj kompjuterik
  • Aktor
  • Drejtor i Drejtorisë së Arteve në QPK
  • Drejtor i Teatrit Kombëtar

  Gjuhë tjetër përveç amtares

  • Anglisht
  • Serbisht

  Adresa

  • Prishtinë