Arkivi

Periudha e parë Legjislative (17.11.2001 - 23.11.2004)

Sabile Basha

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

  Partia

  • Partia Demokratike e Kosovës (PDK)

  Të dhëna personale

  • E lindur më 24.04.1954
  • E martuar

  Arsimimi

  • Doktor i shkencave historike

  Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • Bashkëpunëtore e lartë shkencore në Institutin e Historisë në Prishtinë

  Gjuhë tjetër përveç amtares

  • Rusisht
  • Anglisht

  Adresa

  • Prishtinë