Arkivi

Periudha e parë Legjislative (17.11.2001 - 23.11.2004)

Exhlale Salihu

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

  Partia

  • Partia Demokratike e Kosovës (PDK)

  Të dhëna personale

  • E lindur më 01.12.1949 në Gjakovë
  • E martuar

  Arsimimi

  • Dr. e shkencave arkeologjike

  Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • Profesor ordinar në Institutin Albanalogjik
  • Ligjëruese në Universitetin e Tetovës dhe në Shkollën e Lartë Pedagogjike të Gjakovës

  Gjuhë tjetër përveç amtares

  • Kroatisht
  • Italisht
  • Turqisht

  Adresa

  • Prishtinë