Arkivi

Periudha e parë Legjislative (17.11.2001 - 23.11.2004)

Hydajet Hyseni

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

Partia

 • Partia Demokratike e Kosovës (PDK)

Të dhëna personale

 • I lindur më 10.03.1954 në Përlepnicë, Gjilan
 • I martuar, katër fëmijë

Arsimimi

 • Fakulteti i Gazetarisë – Marrëdhënie Ndërkombëtare dhe Gjuhë dhe Letërsi Frënge (i papërfunduar)

Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

 • Gazetar
 • Redaktor dhe kryeredaktor i gazetës “Rilindja”
 • Nënkryetar i KMDLNJ-së
 • Nënkryetar i LDK-së
 • Nënkryetar i LBD-së
 • Anëtar i Shoqatës së Shkrimtarëve të Kosovës

Gjuhë tjetër përveç amtares

 • Frëngjisht
 • Anglisht
 • Serbisht
 • Italisht (pasive)
 • Gjermanisht (pasive)

Adresa

 • Taslixhe IV, Rr. “Onufri” p.n., Prishtinë