Arkivi

Periudha e parë Legjislative (17.11.2001 - 23.11.2004)

Arsim Bajrami

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

  Partia

  • Partia Demokratike e Kosovës (PDK)

  Të dhëna personale

  • I lindur më 19.03.1960
  • I martuar

  Arsimimi

  • Profesor i rregullt i Fakultetit Juridik

  Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • Prorektor i Universitetit të Prishtinës

  Gjuhë tjetër përveç amtares

  • Anglisht

  Adresa

  • Prishtinë