Arkivi

Periudha e parë Legjislative (17.11.2001 - 23.11.2004)

Mehdi Bardhi

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

  Partia

  • Lidhja Demokratike e Kosovës (LDK)

  Të dhëna personale

  • I lindur më 03.11.1943 në Zabel i Poshtëm, Drenicë
  • I martuar, tre fëmijë, (dy vajza dhe një djalë)

  Arsimimi

  • Jurist i diplomuar me provim profesional në marrëdhëniet pronësoro-juridike

  Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • Më se 20 vjet punëtor administrativ në ekonomi
  • Dhjetë vjet mbrojtës juridik i organizatës në gjykatat ish-jugosllave
  • Dhjetë vjet punëtor administrativ në komunë, në marrëdhënie pronësoro-juridike-exproprijime-uzurpime

  Gjuhë tjetër përveç amtares

  • Serbisht
  • Kroatisht
  • Maqedonisht (komunikim)

  Adresa

  • Zabeli i Poshtëm, komuna e Drenasit – Drenicë