Arkivi

Periudha e parë Legjislative (17.11.2001 - 23.11.2004)

Qazim Kabashi

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

  Partia

  • Lidhja Demokratike e Kosovës (LDK)

  Të dhëna personale

  • I lindur më 01.05.1949 në Korishë
  • I martuar

  Arsimimi

  • Fakulteti Filozofik, Dega e Historisë

  Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • Funksionar partiak në nivel komunal
  • Funksionar i Këshillit të Financave në nivel komunal