Arkivi

Periudha e parë Legjislative (17.11.2001 - 23.11.2004)

Ilaz Pireva

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

  Partia

  • Lidhja Demokratike e Kosovës (LDK)

  Të dhëna personale

  • I lindur më 05.11.1945 në Lupç i Poshtëm, Podujevë
  • I martuar, tre fëmijë, vajza

  Arsimimi

  • Fakulteti Filozofik, Dega e Gjuhës dhe Letërsisë Shqipe.

  Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • Përkthyes në Fakultetin e Mjekësisë (serbokroatisht – shqip dhe anasjelltas)
  • Nga viti 1990 punon në administraten e Fakultetit të Mjekësisë

  Gjuhë tjetër përveç amtares

  • Serbisht
  • Kroatisht
  • Anglisht (pjesërisht)

  Adresa

  • Ulpiana D – VI hyrja 6 nr.1