Arkivi

Periudha e parë Legjislative (17.11.2001 - 23.11.2004)

Nurishahe Hulaj

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

  Partia

  • Lidhja Demokratike e Kosovës (LDK)

  Të dhëna personale

  • E lindur më 06.03.1955 në Gjakovë, Dujakë
  • E martuar, dy fëmijë

  Arsimimi

  • Mjeke

  Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • Mjeke
  • Specialiste e shëndetësisë publike, Prizren
  • Kordinatore e Institutit për Shëndetësi Publike
  • 1992–1999: Aktiviste e LDK-së dhe kryetare e FG të LDK-së
  • Deputete dy herë,
  • Anëtare e Kryesisë së LDK-së, dega në Prizren

  Gjuhë tjetër përveç amtares

  • Anglisht (niveli i mesëm)

  Adresa

  • Prizren