Arkivi

Periudha e parë Legjislative (17.11.2001 - 23.11.2004)

Sabit Rrustemi

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

  Partia

  • Lidhja Demokratike e Kosovës (LDK)

  Të dhëna personale

  • I lindur më 15.11.1960 në Zhegër, Gjilan
  • I martuar, pesë fëmijë

  Arsimimi

  • Fakulteti Filologjik, Dega e Letersisë dhe Gjuhës Shqipe, 1987

  Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • 1979–1981: Gazetar në “Bota e re”
  • 1995–1998: “Bota sot”
  • 1998–1999: “Rilindja”
  • 1996–2002: Institucionet komunale të Gjilanit
  • Anëtar i Lidhjes së Shkrimtarëve të Kosovës
  • Autor i tetë botimeve letrare dhe një numri të madh shkrimesh publicistike

  Adresa

  • Zhegër, KK Gjilan