Arkivi

Periudha e parë Legjislative (17.11.2001 - 23.11.2004)

Halil Ahmeti

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

  Partia

  • Lidhja Demokratike e Kosovës (LDK)

  Të dhëna personale

  • I lindur më 24.06.1956
  • I martuar

  Arsimimi

  • Akademia e Arteve – Drejtimi: Pikturë
  • Kursi ushtarak i komandimit për nivel brigade, Shqipëri

  Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • Mbi 18 vjet përvojë pune në arsimin fillor dhe të mesëm
  • Ministria e Mbrojtjes – sektori për personel dhe mobilizim
  • 2001–2003: Mbrojtja Civile (drejtor)

  Gjuhë tjetër përveç amtares

  • Frëngjisht
  • Gjermanisht (kursi fillestar)
  • Kroatisht

  Adresa

  • Fshati Ponoshec, Gjakovë