Arkivi

Periudha e parë Legjislative (17.11.2001 - 23.11.2004)

Zyhrie Maloku

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

  Partia

  • Lidhja Demokratike e Kosovës (LDK)

  Të dhëna personale

  • E lindur më 02.02.1961 në Sfircë
  • E martuar, dy fëmijë

  Arsimimi

  • Profesoreshë e gjuhës dhe letersisë shqipe

  Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • 17 vjet përvojë pune në arsim

  Adresa

  • Fshati Bradash, Podujevë