Arkivi

Periudha e parë Legjislative (17.11.2001 - 23.11.2004)

Mehmet Neziri

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

  Partia

  • Lidhja Demokratike e Kosovës (LDK)

  Të dhëna personale

  • I lindur më 21.10.1952 në Fshati Doganaj, Ferizaj
  • I martuar

  Arsimimi

  • Ekonomist i diplomuar

  Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • 13 vjet punë në bankë
  • Më shumë se 10 vjet në sektorin privat

  Gjuhë tjetër përveç amtares

  • Serbisht

  Adresa

  • Ferizaj