Arkivi

Periudha e parë Legjislative (17.11.2001 - 23.11.2004)

Tomë Hajdaraj

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

  Partia

  • Lidhja Demokratike e Kosovës (LDK)

  Të dhëna personale

  • I lindur më 19.03.1958 në Gjakovë
  • I martuar, katër fëmijë

  Arsimimi

  • Magjistër i shkencave bujqësore

  Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • 22 vjet profesor në shkollën e mesme në Klinë
  • Bashkëpunëtor profesional në ish-Ministrinë e Bujqësisë
  • Inspektor dhe themelues i Këshillit Republikan të Bujqësisë së Kosovës

  Gjuhë tjetër përveç amtares

  • Anglisht
  • Serbokroatisht

  Adresa

  • Fshati Palabardh, Gjakovë