Arkivi

Periudha e parë Legjislative (17.11.2001 - 23.11.2004)

Besa Gaxherri

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

  Partia

  • Lidhja Demokratike e Kosovës (LDK)

  Të dhëna personale

  • E lindur më 26.11.1964 në Pejë
  • E martuar

  Arsimimi

  • Fakulteti Ekonomik
  • Çertifikata trajnimesh në Kosovë dhe jashtë

  Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • Biznes privat
  • Koordinatore e disa projekteve të KLMDNJ-së
  • Aktiviste politike që nga viti 1990
  • Koordinatore e postës në regjionin e Pejës

  Gjuhë tjetër përveç amtares

  • Anglisht (niveli fillestar)
  • Serbisht

  Adresa

  • Pejë