Arkivi

Periudha e parë Legjislative (17.11.2001 - 23.11.2004)

Jusuf Sutaj

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

  Partia

  • Lidhja Demokratike e Kosovës (LDK)

  Të dhëna personale

  • I lindur më 16.12.1950 në Lluka e Epërme
  • I martuar

  Arsimimi

  • Fakulteti i Teknologjisë

  Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • 13 vjet përvojë pune në arsim dhe tregti

  Adresa

  • Lluka e Epërme, Deçan