Arkivi

Periudha e parë Legjislative (17.11.2001 - 23.11.2004)

Mevlyde Saraçi

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

  Partia

  • Lidhja Demokratike e Kosovës (LDK)

  Të dhëna personale

  • E lindur më 15.12.1954 në Mitrovicë
  • E martuar, pesë fëmijë

  Arsimimi

  • Shkolla e Lartë Pedagogjike, Drejtimi – Gjuhë dhe Letërsi Shqipe

  Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • 2000–2001: Zëvendësdrejtoreshë për Informim në qeverinë komunale në Gjakovë
  • 2001–2003: Drejtoreshë e kulturës, rinisë dhe sporteve

  Gjuhë tjetër përveç amtares

  • Anglisht

  Adresa

  • Gjakovë