Arkivi

Periudha e parë Legjislative (17.11.2001 - 23.11.2004)

Lulzim Zeneli

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

  Partia

  • Lidhja Demokratike e Kosovës (LDK)

  Të dhëna personale

  • I lindur më 18.09.1975 në Prishtinë
  • I pamartuar

  Arsimimi

  • Fakulteti i Shkencave Matematikore-Natyrore, kimist i diplomuar

  Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • Kryetar i Forumit të Rinisë së LDK-së
  • Anëtar i Kryesisë së LDK-së
  • Zëdhënës i LDK-së
  • Bashkëpunëtor profesionist i Institutit të Biokimisë pranë Fakultetit të Mjekësisë

  Adresa

  • Prishtnë