Arkivi

Periudha e parë Legjislative (17.11.2001 - 23.11.2004)

Ali Sadriu

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

  Partia

  • Lidhja Demokratike e Kosovës (LDK)

  Të dhëna personale

  • I lindur më 20.08.1950 në Davidovc, K.K. Shtime
  • I martuar, pesë fëmijë, katër vajza e një djalë

  Arsimimi

  • Fakulteti Ekonomik

  Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • Drejtor financiar në Bankën e Kosovës
  • Drejtor financiar në ndërmarrjen shoqërore “Fabrika e veglave” Ferizaj
  • Plan dhe analizë/
  • Drejtor financiar në spitalin e Prishtinës
  • Bashkëdrejtues i Autoritetit Qendror Fiskal
  • Ministër në Ministrinë e Ekonomisë dhe Financave

  Gjuhë tjetër përveç amtares

  • Anglisht (niveli i mesëm)
  • Rusisht
  • Serbisht
  • Kroatisht

  Adresa

  • Dardani SU 6/3 D1, Prishtinë