Arkivi

Periudha e parë Legjislative (17.11.2001 - 23.11.2004)

Nafije Berisha

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

  Partia

  • Lidhja Demokratike e Kosovës (LDK)

  Të dhëna personale

  • E lindur më 10.10.1958 në Fushë Kosovë
  • E martuar

  Arsimimi

  • Fakulteti Filozofik, sociologji-filozofi

  Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • 1982: Arsim
  • 1983: Gazetari
  • 1985–2001: Kryqi i Kuq i Kosovës

  Gjuhë tjetër përveç amtares

  • Anglisht
  • Serbisht
  • Kroatisht

  Adresa

  • Fshati Llukar