Arkivi

Periudha e parë Legjislative (17.11.2001 - 23.11.2004)

Agim Krasniqi

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

  Partia

  • Lidhja Demokratike e Kosovës (LDK)

  Të dhëna personale

  • I lindur më 17.05.1956 në Drenoc, Malishevë
  • I martuar

  Arsimimi

  • Akademia Ushtarake e Ushtrisë Tokësore
  • Studimet postdiplomike të papërfunduara

  Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • Deputet dhe Kryetar i Komisionit Parlamentar për Mbrojtje dhe Siguri, që nga zgjedhjet parlamentare të Kosovës të zhvilluara në vitin 1998,
  • Anëtar i Kryesisë së LDK-së dhe Sekretar organizativ i partisë

  Gjuhë tjetër përveç amtares

  • Serbisht
  • Anglisht
  • Frëngjisht (niveli fillestar)

  Adresa

  • Prishtinë